Artikelen & pers

Je hebt een onderneming waarmee je je richt op duurzaamheid of welzijn en daar ben je trots op. Je wilt dan ook dat iedereen dat weet, maar hoe bereik je mensen? Dat kan online, maar ook via offline kanalen zoals dagbladen, tijdschriften en vakbladen.

 

Jouw verhaal in het nieuws

Bied je een innovatief product of dienst aan? Grote kans dat vakbladen, kranten of tijschriften het interessant vinden om iets over jou te plaatsen. Om ervoor te zorgen dat jouw artikel geplaatst wordt, is het belangrijk dat deze compleet wordt aangeleverd, foutloos en prettig leesbaar. Ik help je hierbij door het schrijven van:

●     Persberichten

●     Artikelen

●     Interviews

●     Blogs

De tekst kun je vervolgens ook op je website en andere online kanalen gebruiken.

 

Verdiepende artikelen over duurzaamheid & welzijn

Wil je een autoriteit worden binnen jouw vakgebied? Dat kan alleen wanneer je naar buiten treedt en informatie en advies deelt met je doelgroep. Bijvoorbeeld in de vorm van verdiepende artikelen. Ik duik in jouw wereld en schrijf een pakkend verhaal dat jouw lezer boeit. Doordat je diepgaande kennis deelt met je doelgroep zullen steeds meer mensen je als een echte kenner beschouwen. Bovendien nodigt het delen van kennis mensen uit om met je in gesprek te gaan. Artikelen kunnen zowel online als offline geplaatst worden.

Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Lees alvast meer over mij.

Wil je weten wat ik als externe tekstschrijver en contentspecialist kan betekenen binnen jouw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact met me op voor een advies op maat.

+31(0) 6 519 103 00
info@contexxtschrijver.nl