Geen tijd voor contentcreatie? 
Laat je volledig ontzorgen

contexxt-complete_contentcreatie-header.jpg

 

Een compleet contentcreatieteam tot je beschikking

Jouw bedrijf loopt voorop op het gebied van duurzaamheid, techniek en innovatie en je hebt een uniek verhaal. Maar hoe vertel je dit aan de wereld laten en hoe laat je zien wat je te bieden hebt? De kracht van jouw bedrijf ligt in je expertise binnen jouw vakgebied en dat is nu precies de reden waarom het inhuren van contentspecialisten een goed idee is. Iedere professional in het netwerk van Contexxt heeft zijn of haar eigen expertise en ervaring.

 

Tekst, beeld en design versterken elkaar

De kracht van goede tekst mag niet onderschat worden, maar ook visuele content wordt steeds belangrijker. Het is geen kwestie van kiezen, maar de juiste verhouding vinden tussen beeld en tekst. Door deze krachten te bundelen, in combinatie met een aantrekkelijk design en het gebruik van de juiste techniek en kanalen, helpen we jouw bedrijf groeien.

TEKST BEELD DESIGN SOCIAL MEDIA

 

De voordelen van een team van zelfstandige professionals

Een volledig communicatieteam tot je beschikking hebben alleen weggelegd voor enorme bedrijven? Zeker niet. Je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om een extern bureau in te schakelen, maar het heeft veel voordelen om samen te werken met specialistische zzp’ers:

 

· Iedere professional heeft zijn of haar eigen focus en specialisme.
· In het overzicht van partners vind je zzp’ers waar Contexxt eerder mee heeft samengewerkt.
· Zzp’ers zijn continu gemotiveerd om te innoveren en te ontwikkelen.
· Ze weten precies wat er speelt in hun branche en vakgebied.
· Een zzp’er is vaak voordeliger en flexibeler dan een marketingbureau.

 

Stel zelf je team van contentprofessionals samen

De diensten van Contexxt en samenwerkingspartners bestaan uit verschillende disciplines en modules. Je kiest simpelweg de diensten en professionals die aansluiten op jouw wensen en behoeften. We staan zowel op structurele als op projectmatige basis voor je klaar met de juiste ondersteuning en advies. Werk je zelf al samen met een externe communicatie expert of heb je een communicatiemedewerker in dienst? Geen probleem, we leren graag nieuwe professionals kennen.

 

Heb je een vraag? Vul het contactformulier in of contacteer me direct.

 

"Iedere zelfstandige professional heeft zijn of haar eigen focus en specialisme, ze weten precies wat er speelt in hun branche en vakgebied."

Wil je weten wat ik als externe tekstschrijver en contentspecialist kan betekenen binnen jouw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact met me op voor een advies op maat.

+31(0) 6 519 103 00
info@contexxtschrijver.nl