Trainingen webteksten schrijven

contexxt-blog_webteksten-dienst.jpg

 

Inhouse SEO & content training voor (communicatie) medewerkers

Je hebt een of meerdere medewerkers in dienst, die verantwoordelijk zijn voor de contentcreatie in het bedrijf, alleen hebben zij nog niet voldoende kennis van zoekmachineoptimalisatie en het schrijven van effectieve SEO-teksten. Geen zorgen, ik verzorg een training op maat, gewoon op locatie.

 

 

De voordelen van een copywriting training op maat

Een incompany training heeft als voordeel dat deze geheel kan worden afgestemd op jouw bedrijf en medewerkers. Door me eerst te verdiepen in je bedrijf, diensten en producten, komen er vaak ook direct vruchtbare brainstormsessies op gang. Bovendien geef ik tips om de creativiteit en inspiratie op te wekken, wat essentieel is in het schrijfproces.

 

 

Hoe verloopt een incompany training?

Zoals gezegd is iedere training maatwerk, maar de volgende stappen worden vrijwel altijd doorlopen:

 

1. Kennismaking | Na acceptatie van mijn voorstel verdiep ik me goed in het bedrijf, de leerdoelen en ga ik in gesprek met de deelnemers van de training.

 

2. Maatwerk | Op basis van jouw specifieke branche en het kennisniveau van de medewerker(s), ontwikkel ik een complete training op maat.

 

3. Introductietraining | Ik start met een algemene presentatie over storytelling, SEO en de waarde van tekst bij zoekmachineoptimalisatie. Er worden praktijkvoorbeelden besproken en de deelnemers ontvangen een hand-out met theorie om zelfstandig te bestuderen.

 

4. Praktijk | Er vinden een aantal praktijkmomenten plaats, waarbij deelnemers direct aan de slag gaan en tegelijkertijd feedback en antwoord op hun vragen ontvangen.

 

5. Vraagbaak | Deelnemers kunnen momenten inplannen om hun vragen aan me te stellen. Telefonisch, maar ook online, via Skype, mail of social media is dit mogelijk.

 

6. Continuïteit | Om te zorgen dat de continuïteit van contentcreatie gewaarborgd wordt, creëer ik op verzoek een werkinstructie die schrijf- en SEO-technieken behandelt en specifiek is afgestemd op jouw bedrijf en CMS-systeem. Zo kunnen ook nieuwe medewerkers het werk gemakkelijk overnemen.

 

7. Ondersteuning | Indien gewenst is het mogelijk om na de training praktische ondersteuning te blijven bieden aan je communicatiemedewerkers. Gedurende een vooraf bepaalde tijd sta ik volledig tot hun beschikking om mijn kennis te delen en vragen te beantwoorden.

 

 

Interesse in een incompany schrijftraining voor je medewerkers? Vul het contactformulier in of contacteer me direct.

"Een incompany training heeft als voordeel dat deze geheel kan worden afgestemd op jouw bedrijf en medewerkers."

Wil je weten wat ik als externe tekstschrijver en contentspecialist kan betekenen binnen jouw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact met me op voor een advies op maat.

+31(0) 6 519 103 00
info@contexxtschrijver.nl