Compleet content & communicatie team

Als ondernemer wil je flexibel zijn en op kansen in kunnen spelen zodra die zich voor doen. Op andere momenten wil je de kosten voor marketing en communicatie juist laag houden. Dat is nu mogelijk. Contexxt werkt samen met andere bevlogen professionals die ieder hun eigen vakgebied hebben. Voor iedere specifieke communicatie uitdaging breng ik je in contact met de juiste professional. Samen werken we als een geoliede machine om jouw doelen te behalen.

 

Welke content kan Contexxt voor je verzorgen?

Ben je een ondernemer die zich (deels) richt op duurzaamheid & welzijn? Dan ben ik jouw creatieve partner voor alles wat met tekst te maken heeft.

●     SEO webteksten & blogs.

●     Persberichten, artikelen en interviews.

●     Storytelling

●     Social Media content

●     Mailings en nieuwsbrieven.

●     Teksten voor folders, flyers, posters en brochures.

 

Wanneer je overige communicatiemiddelen als fotomateriaal, de website, grafisch ontwerp en social Media zelf in beheer hebt en wilt houden, geen probleem. Dan verzorg ik alleen de tekst voor je. Maar wil je compleet ontzorgd worden door een flexibel content & communicatie team? Neem dan zeker contact op, dan bespreken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

 

Wat kunnen we voor je betekenen?

●     Communicatie advies

●     Strategie & conceptontwikkeling

●     Technische ondersteuning

●     AdWords (SEA)

●     Webdesign

●     Ontwerp van huisstijl en logo

●     Professionele fotografie

 

Ik sta bovendien altijd open voor nieuwe samenwerkingen met professionals om de competenties binnen het team te verbreden. Wil je met mij samenwerken? Neem contact met me op voor een eerste kennismaking.

Wil je weten wat ik als externe tekstschrijver en contentspecialist kan betekenen binnen jouw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact met me op voor een advies op maat.

+31(0) 6 519 103 00
info@contexxtschrijver.nl