Betaalbare BI oplossingen gebaseerd op Microsoft BI platform.

IQBS | Business Intelligence oplossingen

IQBS biedt hoogwaardige, betaalbare Business Intelligence oplossingen voor ERP-systemen binnen bedrijven. Oplossingen die zijn gebaseerd op het Microsoft BI-platform en zich onderscheiden door hun gebruiksvriendelijkheid. IQBS maakt het mogelijk voor bedrijven om op eenvoudige wijze informatie uit systemen te halen en op basis hiervan de juiste beslissingen te nemen. Door deze informatie standaard te visualiseren, worden resultaten direct op alle lagen van de organisatie inzichtelijk gemaakt.

 

Wat heeft Contexxt voor IQBS betekend?

Door het plaatsen van blogs wilde IQBS beter zichtbaar worden voor haar potentiële klanten en zowel nieuwe als bestaande klanten trakteren op actuele informatie uit de BI-wereld. Door op een ongedwongen manier een kijkje in hun business en oplossingen te geven, presenteert IQBS zich als een expert op het gebied van slimme softwareoplossingen en Business Intelligence. Ik heb IQBS hierbij mogen helpen door het schrijven van blogs, waarin ik de technische inhoud van hun diensten heb vertaald naar heldere, toegankelijke tekst.

 

Blogs voor IQBS

Een voorbeeldartikel geschreven in opdracht van IQBS Business Intelligence:

 

          Power BI & SAP | De ultieme BI-combi

    Accountant, Counting, Calculation, Writing, Document

"Ik heb IQBS geholpen door het schrijven van blogs, waarin ik de technische inhoud van hun diensten heb vertaald naar heldere, toegankelijke tekst."

Wil je weten wat ik als externe tekstschrijver en contentspecialist kan betekenen binnen jouw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact met me op voor een advies op maat.

+31(0) 6 519 103 00
info@contexxtschrijver.nl