Lock me up – Free a Girl

Van januari tot en met mei 2018 heb ik bijgedragen aan de communicatie van de actie ‘Lock me up’ van Free a Girl. Een actie waarbij deelnemers zich vrijwillig voor 12 uur laten opsluiten in een klein hokje. Waarom zij dit doen? Om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor het bevrijden van meisjes uit de prostitutie over de hele wereld. Free a girl is een organisatie die zich hier sterk voor maakt en al vele successen behaald heeft.

 

Opdrachten die ik voor Free a Girl heb uitgevoerd

Het creëren van content voor social media (de Facebook pagina) door middel van:

· Interviews
· Het posten van Facebook updates

 

Werkzaamheden Lock me up Roosendaal

Ik heb diverse mensen geïnterviewd, de ‘hokjeszitters’ van het jaar ervoor, waarbij ik hen naar hun ervaringen vroeg. Maar ook heb ik het verhaal van de kandidaten van dit jaar gedeeld, over hun motivatie en hun verwachtingen. Bovendien heb ik een interview afgenomen met PauwerSupport, over traumaverwerking. Lock me up Roosendaal was een project met een mooi doel om aan bij te dragen. Landelijk is er €514.869,22 opgehaald aan donaties.

Richt jij je als ondernemer op duurzaamheid of welzijn en wil je weten of ik jouw unieke verhaal kan vertellen? Laten we kennismaken en de mogelijkheden bespreken bij een kop koffie of thee!

+31(0) 6 519 103 00
info@contexxtschrijver.nl