PB Mediation

Voor PB Mediation heb ik diverse tekstopdrachten mogen uitvoeren. PB Mediation biedt verschillende diensten aan op het gebied van mediation, zoals echtscheidingsbemiddeling, arbeidsmediation en familie mediation. Mijn dank gaat uit naar Paulien Boehlé, eigenaresse van PB Mediation, en haar vertrouwen in mij als tekstschrijver. Nog steeds schrijf ik met veel plezier voor haar.

 

Nieuwsberichten die ik voor PB Mediation geschreven heb:

 

Opdrachten PB Mediation

Landingspagina’s
SEO webteksten
Artikelen/blogs

Social media posts


SEO webteksten & landing pages

In 2016 en 2017 heb ik voor PB Mediation een groot deel van de teksten op de website mogen herschrijven en zoekmachinevriendelijk gemaakt. De samenwerking met zowel Paulien als haar webdesigner verliep soepel doordat onze disciplines op elkaar aansluiten. Puur teamwork!

 

Online artikelen en social media

De samenwerking beviel zo goed dat ik ook na het afronden van de webteksten voor PB Mediation nog met grote regelmaat online artikelen mag schrijven. Daarbij verzorg ik ook de content voor social media posts gelinkt aan deze artikelen.

 

 

Richt jij je als ondernemer op duurzaamheid of welzijn en wil je weten of ik jouw unieke verhaal kan vertellen? Laten we kennismaken en de mogelijkheden bespreken bij een kop koffie of thee!

+31(0) 6 519 103 00
info@contexxtschrijver.nl