Polder Knowledge | Fullservice internetbureau

Polder Knowledge is een fullservice internetbureau, met een focus op slimme online oplossingen en applicaties voor bedrijven die een maatschappelijk belang hebben. Als technisch partner staan zij naast je als het aankomt op een gedegen advies, conceptcreatie en realisatie. Ik heb hen diverse keren mogen ondersteunen bij hun communicatie, in de vorm van het schrijven van blog- en nieuwsartikelen.
 

De vraag achter de vraag

Wanneer je, net als de professionals van Polder Knowledge, deskundig bent binnen jouw vakgebied, dan kun je nog wel eens met een rap tempo de diepte in gaan. Hoe zorg je dan dat je klant blijft aanhaken op jouw artikel of blog? Jargon en technische informatie zijn niet aan te raden wanneer je doelgroep deze specialistische kennis niet heeft. Ik verdiep me als tekstschrijver in de doelgroep van, onder andere, Polder Knowledge. Wat zijn de vragen of problemen waar hun klanten mee zitten? Dat bepaalt de insteek van een artikel of blog.

 

Blogs en artikelen

Voorbeelden van artikelen die ik voor Polder Knowledge heb geschreven:

 

De Impact van AVG Blockchain | Hype of revolutie? Google Analytics en AVG

Google Analytics en AVG/GDPR Wat is de impact van de AVG wet op jouw organisatie? Blockchain | Hype of revolutie?

"Ik verdiep me als tekstschrijver in de doelgroep van, onder andere, Polder Knowledge. Wat zijn de vragen of problemen waar hun klanten mee zitten? Dat bepaalt de insteek van een artikel of blog."

Wil je weten wat ik als externe tekstschrijver en contentspecialist kan betekenen binnen jouw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact met me op voor een advies op maat.

+31(0) 6 519 103 00
info@contexxtschrijver.nl