Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting

Voor Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting verzorg ik sinds begin 2018 maandelijks verschillende tekstopdrachten. ZBW is een platform dat zzp’ers, professionals en opdrachtgevers in de zorg samenbrengt. Opdrachtgevers kunnen de volledige werving en selectie aan hen overlaten en professionals kunnen op de website van ZBW diverse vacatures in de zorg vinden. Daarnaast begeleiden ze op gepassioneerde wijze zorgprofessionals die besluiten zzp’er te worden. Dit doet ZBW door ze goed te informeren en administratieve taken uit handen te nemen. Ik dank Stefan Witting van ZBW voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

 

Nieuwsartikelen die ik voor ZBW geschreven heb:

ZBW portfolio 1.PNG   ZBW portfolio 2.PNG

 

Opdrachten die ik voor ZBW heb uitgevoerd

Wekelijkse blogs/nieuwsartikelen
SEO (landings) pagina’s
Vacature beschrijvingen

Interviews

 

Nieuwsartikelen, blogs & interviews

Maandelijks verzorg ik wekelijks nieuwsartikelen voor ZBW met uiteenlopende onderwerpen binnen de zorgsector. Zo kwam de AVG wet uitgebreid ter sprake en de wet DBA voor zelfstandigen. Het leuke is dat er een wisselwerking is bij het kiezen van de onderwerpen. Wanneer ik me in een onderwerp verdiep komen daar vaak weer nieuwe ideeën uit die ik dan aan Stefan voorleg. We zorgen voor steeds meer variatie in de artikelen, zo zal ik binnenkort ook interviews met de klanten van ZBW gaan houden.

 

SEO landingspagina’s en vacatures

Naast de wekelijkse artikelen schrijf ik nu en dan ook SEO teksten voor de website, zoals het zzp stappenplan. Maar ook voor vacatureteksten is het van belang dat ze zoekmachinevriendelijk zijn. Deze variatie houdt het voor mij uitdagend en afwisselend.

Richt jij je als ondernemer op duurzaamheid of welzijn en wil je weten of ik jouw unieke verhaal kan vertellen? Laten we kennismaken en de mogelijkheden bespreken bij een kop koffie of thee!

+31(0) 6 519 103 00
info@contexxtschrijver.nl