Duurzaamheid & welzijn, mijn visie...

Teksten met betekenis en een verhaal

We hebben allemaal recht op welzijn en daarom ook de verantwoordelijkheid om de wereld een stukje mooier te maken. Contexxt helpt ondernemers die hiervoor opstaan, die willen helpen en maatschappelijk verantwoord ondernemen als hun plicht zien. Ben jij zo’n bevlogen ondernemer? Ik laat de wereld zien wat jij te bieden hebt, wat je visie is voor een duurzamere wereld of voor het verbeteren van welzijn. Ik vertel jouw verhaal door middel van webtekstenblogs en (online) artikelen. 

 

Hulp bij duurzaam ondernemen

Waar duurzaamheid vroeger vaak een stoffig beeld opriep van ‘opdringerige wereldverbeteraars’ is het thema nu niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Steeds meer mensen en bedrijven zien in dat we zuinig om moeten gaan met de middelen die de aarde te bieden heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet meer zomaar meer iets wat ‘je erbij doet’. Voor steeds meer ondernemers is het hun kern bezigheid. Bied jij duurzame producten aan of milieuvriendelijke diensten? Ik help je online zichtbaar worden.

Verbeteren van welzijn, Contexxt helpt jou helpen

Lekker in je vel zitten, sociale contacten, ontspanning, gezondheid, verzorging, gelijkheid, acceptatie door je omgeving, een prettige levensstandaard, werk en onderwijs. Stuk voor stuk factoren die een grote invloed hebben op ons welzijn. Maak jij je sterk voor het welzijn van mensen en lever je een levensverbeterend product of dienst. Ik vertaal jouw visie naar een concept dat mensen aanspreekt, daar hoort een goed verhaal bij. 

 

De zeventien duurzame werelddoelen

De Verenigde Naties hebben in 2015 ‘Zeventien Sustainable Development Goalsontwikkeld. Deze moeten de omstandigheden voor mens, dier en milieu gaan verbeteren vóór 2030. De Nederlandse overheid heeft al diverse acties ondernomen, maar stimuleert ook bedrijven om hier actief aan bij te dragen. Liggen jouw plannen voor verantwoord ondernemen al een tijdje op de plank? Nu is dé tijd om actie te ondernemen

 

Samenwerking

Samenwerken waar mogelijk, dit is ook onderdeel van mijn visie. Om die reden bundel ik mijn krachten met diverse professionele partners. Op deze manier vormen we gezamenlijk een sterk team dat voor jou de complete contentcreatie verzorgt. 

" Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet meer zomaar meer iets wat  je erbij doet, voor steeds meer ondernemers is het hun kern bezigheid. "
Richt jij je als ondernemer op duurzaamheid of welzijn en wil je weten of ik jouw unieke verhaal kan vertellen? Laten we kennismaken en de mogelijkheden bespreken bij een kop koffie of thee!

+31(0) 6 519 103 00
info@contexxtschrijver.nl